Gemeente Nissewaard

Naar aanleiding van onze brief aan alle gemeenten om hun APV te herzien en aan te passen aan de wettelijke bepalingen, kregen we van de gemeente Nissewaard de volgende reactie:

“Geachte mijnheer/ mevrouw Slingenberg,

Vorig jaar vroeg u ons om een actuele lijst aan te leveren van camperparkeerplaatsen in de gemeente Nissewaard. Uw mail was voor ons meteen aanleiding om locaties en verkeersborden met verkeersbesluiten te actualiseren. Ondertussen is de situatie ‘onherroepelijk’ en ingericht. Wij hebben binnen de bebouwde kom van Spijkenisse 5 locaties, 2 op De Ritte (op een parkeerplaats nabij hoogbouw, weg en groenstrook) en 3 op de Hongerlandsedijk (prachtlocatie langs de Oude Maas). Hongerlandsedijk kent een maximum parkeerduur van 3 etmalen. Voor alle locaties geldt dat het centrum op 20-30 minuten loopafstand ligt.

In de kernen van het landelijke gebied hebben wij geen voorzieningen. Buiten de bebouwde kommen van de gemeente Nissewaard vindt u bij ‘derde partijen’ ook voorzieningen. O.a. Het recreatieschap kent voorzieningen voor verblijf met kampeervoertuigen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

etc.”

Wij feliciteren de gemeenteraad van Nissewaard met deze juiste beslissing.

Share

Vergelijkbare berichten