Gebruikersovereenkomst.

Door gebruik te maken van onze websites verklaart u zich akkoord met de bepalingen in de gebruikersovereenkomst en de verwerking van uw persoonsgegevens zoals geregeld in het privacyreglement van Camperpunt.

Verplichtingen en rechten

Gebruikers:

  • mogen reacties plaatsen voor zover deze reacties niet in strijd zijn met de rechten van derden. Zo mogen reacties geen inbreuk maken op de auteursrechten van anderen en geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van personen.
  • onthouden zich van racistische of discriminerende teksten in de reacties.
  • maken geen reclame of anti-reclame in hun reacties, anders dan met toestemming van de beheerder.

Beheerders:

  • zijn bevoegd om reacties te weigeren of te verwijderen zonder opgaaf van redenen.

Auteurswet.

Op onze websites en social media is de Auteurswet van toepassing, dat betekent dat u zonder schriftelijke toestemming geen informatie of foto’s mag verspreiden, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder van deze website. Een uitzondering is overname van maximaal 50 woorden, voorzien van bronvermelding en een dieplink naar het betreffende artikel.

Reacties van gebruikers worden middels de website openbaar gemaakt. Door plaatsing van foto’s geeft de eigenaar hiervan een licentie (gebruiksrecht, toestemming) hiervan aan de eigenaar/beheerder van de betreffende website.

Aansprakelijkheid.

De beheerder accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Het opvolgen van de adviezen op onze website en/of forum is voor uw eigen verantwoording. Waar mogelijk doen wij aan bronvermelding. Deze website bevat links naar websites van derden en de beheerder is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Privacy bepalingen

Privacy is voor ons een belangrijk onderwerp. Wij hebben maatregelen genomen om uw bezoek aan en het gebruik van de website te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Alle personen die van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) gehouden tot geheimhouding daarvan. De bepalingen vindt u in het privacyreglement van Camperpunt.

Hyperlinks

Onze websites kunnen hyperlinks naar andere websites bevatten. De verbinding naar deze websites wordt wel getoetst. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites.

De beheerder:

M. Slingenberg
Kapelseweg 15
4481 PC Kloetinge.

tel: 0031612137295

e-mail: Info@camperpunt.nl

Camperpunt KvK-nummer 64299031

Copyright Camperpunt. Overname niet toegestaan.

Share