Coronavirus en camperen

Coronavirus en camperen

Wij krijgen ook vragen of reizen met een camper nog verantwoord is. Natuurlijk zijn wij geen arts of deskundig op het goed van ziekten. Wij adviseren de adviezen van deskundigen te volgen om niet naar risico gebieden te gaan en in principe niet te reizen. Een uitzondering hierop is het reizen naar uw woonplaats, wat dringend geadviseerd wordt om niet in een buitenlands ziekenhuis terecht te komen.

Bedenk dat op plaatsen waar veel mensen samenkomen de kans op besmetting altijd groter is. Mensen die in de camper wonen doen er goed aan tijdig een plaats te vinden waar ze mogen blijven staan.  Ga heel zorgvuldig en hygiënisch om met lozen van grijs en zwart water. Bekijk ook uw verzekeringspolissen, reizen naar een oranje of rood gebied kan behoorlijke gevolgen hebben als u in de problemen komt.

Handige links m.b.t. corona:

Algemeen

Actuele maatregelen i.v.m het coronavirus.

Reisadviezen

Sanivoorzieningen

  • Werk hygiënisch, met name bij als u de camper gaat vullen van water, zie onze pagina over water.

Schorsen

  • Reist u niet meer dan kunt u de camper schorsen.

Verzekeringen

Wonen in de camper

  • Woont u in de camper dan een Franse website met plaatsen waar mensen die in de camper wonen kunnen verblijven.

 

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camper en caravan gebruiker, initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.