Winterperiode en de camper

Winterperiode en de camper

Langzaam aan gaan we richting de winter, dat betekent voor de één de camper naar de stalling brengen en voor de ander de camper klaarmaken voor tochtjes in de winter in eigen land of buitenland.

Winterstalling

Zet u uw camper in de winterstalling dan moet u een aantal voorzorgsmaatregelen nemen en aan enkele zaken denken. Wij maakte daar een checklist voor die u voor eigen gebruik hier kunt downloaden. Natuurlijk kunt u deze tjd de camper, als hij van de openbare weg en openbaar terrein af is schorsen.

Wintersport

Voor de wintersport liefhebbers hebben we ook een checklist samengesteld. Deze kunt u hier voor eigen gebruik downloaden.

Overwinteren

Voor camperaars die gaan overwinteren hebben we een aantal nuttige zaken eveneens op onze website gezet. Denk daarbij aan verzekeringszaken, voorbereiden reis en algemene tips. U vindt deze zaken hier!

Veel camperaars schorsen de camper als ze de grens overgaan. Bedenk dat dit tot grote problemen kan leiden bij schade en controle door de buitenlandse politie. Uw kenteken is geschorst en u mag niet op de openbare weg komen, ook niet in het buitenland. Ook de politie in het buitenland kan deze gegeven bevragen.

 

Share

Vergelijkbare berichten