Zeeland met de camper

Zeeland is in de zomer, maar ook in de winter een leuke provincie om met de camper of caravan te bezoeken. Dat kan voor een vakantie of voor een leuk weekend.

Zeeland heeft 6 schiereilanden, met elke en eigen karakter. Wat of je ook zoekt, rust, de natuur, leuke steden, musea,een heerlijk restaurant of de Deltawerken. Zeeland heeft het allemaal. Bekijk de dronebeelden van de Deltawerken eens.

Om te overnachten heeft Zeeland leuke campings en camperplaatsen, waarvan er veel ook in de winter open zijn. Ook mag u bijvoorbeeld in Hansweert gratis overnachten zonder voorzieningen, maar met een geweldig uitzicht op de zeeschepen die naar Antwerpen varen.

Overdag mag u op de Brouwersdam staan, waar vaak zeehonden te zien zijn bij het spuigemaal (waar dat hek staat).  ’s Nachts moet u op één van de campings in de omgeving. U bent dan ook dicht bij het leuke, toeristische Renesse.

 

Natuurlijk heeft Zeeland ook mooie plaatsen om te bezoeken en te winkelen, zoals Goes, Middelburg, Veere, Domburg, Vlissingen, Sluis en Cadzand.

U vindt alles over een bezoek aan Zeeland op de Kampeerautosite voor Zeeland, met veel tips, van oesters rapen, tot leuke uitjes en restaurants.

 

Share

Vergelijkbare berichten