We touren langs de Zeeuwse kust met landgezant Martin

Even een uitstapje naar een andere hobby van mij, Motorrijden. Natuurlijk hebben veel mensen met een camper een motor, motorscooter, bromfiets, snorfiets of fiets bij de camper. Ook dan is Zeeland prima te doen en voor mensen met een scootmobiel, we hebben weinig onverharde fietspaden en boomstronken waar je scoot door om dreigt te slaan. Dus voor iedereen aan te bevelen.

“Natuurlijk is Zeeland veel mooier dan Groningen! Ik laat jullie dat graag zien.” Met die woorden schoof Martin Slingenberg zichzelf naar voren als landgezant van de kustprovincie. En wie zijn wij om Martin niet op zijn woord te geloven? Via een mooie route langs de kust, de Zeeuwse kust. Lees meer op Motorrijders.nl

Maar Zeeland is niet alleen op de motor geweldig, ook met de camper, alhoewel velen denken dat Zeeland onvriendelijk is voor de camper. Niets is minder waar, ja vrij staan is een probleem, maar we hebben gratis camperplaatsen, betaalde camperplaatsen, leuke campings en natuurlijk een geweldig Zeeland.  Zie de Kampeerautosite.

Share

Vergelijkbare berichten