Camperverkoop – handige App’s

We lezen overal dat sinds de coronacrisis de verkoop van campers en caravans booming is, en de verkoop blijft stijgen.  Ook de verhuur is enorm toegenomen, camperplaatsen en campings staan bomvol. Camper en caravanstallingen zijn bijna niet meer te vinden. Toch denken wij dat na de coronacrisis er veel campers en caravans weer in de verkoop zullen gaan. Mensen realiseren zich dan de kosten en zullen ook weer voor andere vakanties gaan kiezen. Daarbij komt dat campers voorzien zijn van dieselmotoren, die vaak vele jaren meegaan. Het zal in de toekomst lastig worden als je met de camper niet meer bij je woning, als die in een milieuzone ligt, kunt komen.  Vanaf 1 januari 2022 worden alleen zwaardere voertuigen met euro klasse 6 nog toegelaten. (zie milieuzones.nl).

Maar natuurlijk is camperen heerlijk en we hopen dat wij het te zwaar inzien en u nog vele jaren kunt genieten van uw camper.

Wij hebben op onze website een aantal handige App’s voor u geplaatst. En voor uw  campervragen een trefwoordenregister, waar u snel kunt zoeken op meerdere onderwerpen.

 

Share

Vergelijkbare berichten