Voorzorgsmaatregelen diefstal camper of caravan.

Jammer genoeg worden er nog steeds veel campers en caravans gestolen. Wanneer dat onverhoopt gebeurt moet u onmiddelijk een aantal zaken regelen. Wij hebben in overleg met de Nederlandse en Belgische opsporingsinstanties een aantal tips op onze website gezet, zie Opsporing gestolen Campers/caravans. Op de website vindt u een formulier waar u de gegevens die voor een eventuele opsporing en aangifte noodzakelijk zijn kunt invullen. Bewaar deze gegevens ergens op internet, waar u zelfs zonder uw smartphone bij kunt. Wordt daarnaast lid van onze facebookgroep en help met het opsporen van reeds gestolen campers en caravans.

Natuurlijk is voorkomen nog veel beter dan genezen. Beveiliging begint met preventieve maatregelen die geen geld kosten, daarnaast zijn extra maatregelen ook handig. Bedenk bij alle maatregelen dat u ALTIJD direct moet kunnen wegrijden. Dus geen stoelen vastzetten in ongebruikelijke standen of kabels tussen de deuren. Zie voor deskundig advies onze pagina’s over beveiliging.

Maar bovenal geniet van uw reizen, rij voorzichtig. Heeft u vragen kijk dan even in het trefwoordenregister. U vindt daar antwoorden op de meest voorkomende vragen.

 

Share

Vergelijkbare berichten