Coronanieuws en campers

Coronanieuws en campers

De Zeeuwse regels voor recreatief nachtverblijf zijn een klein beetje versoepeld. Alhoewel veel ondernemers daar blij mee zijn verbaast het ons, dat er geen voorzieningen, hoe klein ook voor campers zijn getroffen.  De camperplaatsen blijven daarmee leeg. Eigenaars met plezierbootjes met vast ligplaats en sanitaire voorzieningen mogen daar wel gebruik van maken. Ook mogen zij chemische toiletten legen.  Het zou dan logisch zijn als ook campers die regelmatig Zeeland aandoen ook weer deels gebruik van camperplaatsen mochten maken. Wij vinden de bepalingen vreemd van enige eenheid is in Zeeland, maar ook landelijk is hier geen enkele sprake van.

Alhoewel het landelijk advies is BLIJF THUIS, toch wordt recreatief overnachten weer gedeeltelijk toegestaan. De eenheid is overigens ver te zoeken en vaak onduidelijk. In de ene regio eb je welkom en mag je een chemisch toilet legen, in de andere regio niet.

Wij hebben de regels per veiligheidsregio (dus niet per Provincie) uitgezocht en deze kunt u vinden op deze pagina. Wij proberen het dagelijks bij te werken, zodat het overzicht actueel blijft.

Onze excuus voor het lege berichtje dat u kreeg, een foutje.

Share

Vergelijkbare berichten