Corona nieuws van belang voor Camperaars

Corona nieuws van belang voor Camperaars

WIJ VULLEN HET STEEDS AAN ALS WE NIEUWS HOREN! HOU U AAN DE REGELS, DES TE EERDER ZIJN WE VAN DE BEPERKINGEN AF!

Bent u onderweg en heeft u informatie voor mede camperaars dan horen wij dat graag mail naar inf0@camperpunt.nl. Vanuit meerdere landen zoals  Marokko, Hongarije, Noorwegen en  Italië is dat niet meer mogelijk. Vanuit Oostenrijk, Portugal, Spanje, Frankrijk en België kunt u naar huis rijden. 

Nederland (versie 9-6-2020)

Overal zijn de landelijke bepalingen mede van toepassing. Men wil de coronamaatregelen stap voor stap versoepelen. Hoe dat leest u hier!

Vanaf 15 juni mogen alle sanivoorziengen weer open campings en camperplaatsen. Wij houden voorlopig de bepalingen per regio niet meer bij, omdat alles redelijk normaal is vanaf 15 juni 2020.

Uitstel APK mogelijk, zie deze link.


Overige landen.

Buitenland, gestrand in het buitenland, meldt u dan op deze website, een gezamelijk platvorm van de reisbranche, verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen en de Rijksoverheid om gestrande Nederlandse reizigers te helpen

De maatregelen per land wijzigen regelmatig, U vind de belangrijkste bepalingen op Nederland wereldwijd.

Verzekeringen. Wij horen dat Belgische- en Nederlandse reisverzekeringen soms vervallen als u in een gebied verblijft waar een negatief reisadvies voor is en er mogelijkheden zijn geweest om terug naar huis te gaan. Controleer uw verzekeringsmaatschappij.

Overige landen. Coronamaatregelen per land, zie deze link!

Zie ook: Coronavirus en camperen.

Share