Aggregraat en andere zaken

Aggregaat. (de eeuwige discussie)

Er is geen onderwerp te bedenken dat meer discussie geeft dan het gebruik van een aggregaat. Camperaars die graag vrij staan kennen de discussie. Toch is het gebruik zo nu en dan noodzakelijk als er te weinig zon is voor de zonnepanelen of als u gebruik moet maken van een rolstoel, scootmobiel of andere medische apparatuur. Of een aggregaat nodig is, bepaalt degene die hem gebruikt en niemand anders. U staat vrij en die ander ook.  Een aggregaat is nergens verboden en het geluid is binnen de wettelijk bepaalde niveaus.  Kunt u er echt niet tegen dan is er maar één juiste oplossing, vertrekken, net als bij buren die u niet aanstaan. U heeft geen enkel recht om het te verbieden, een aggregaat mag namelijk gewoon in heel Europa gebruikt worden om stroom op te wekken.  Maar mensen die een aggregaat gebruiken doen er goed aan om er zeer terughoudend mee te zijn. Bepaal de tijden samen met uw buren en biedt ze eventueel stroom aan. Dat scheelt veel boze gezichten.  Lees meer op onze website!

Opsporing gestolen campers en caravans.

Er worden steeds vaker campers en caravans gestolen, wij willen, samen met opsporingsdiensten er iets aan doen. Om gestolen campers en caravans snel op te sporen zijn zoveel mogelijk ogen nodig die ze kunnen signaleren. Wordt daarom lid van de facebookgroep Opsporing gestolen campers en caravans en nodig al uw reizende vrienden ook uit. Samen lossen we diefstallen op en hoe meer we er vinden, hoe minder aantrekkelijk diefstallen worden. Doet u mee?

Tips bij vrij parkeren en overnachten met de camper.

Een camper is een auto waar je mee rond trekt en geniet van de vrijheid die bij camperen hoort. Veel mensen staan op campings en camperplaatsen omdat ze dat veiliger vinden. Of dat zo is vragen wij ons al jaren af. De enige diefstal die wij meemaakten was die van een fiets op een bewaakte camping. Wij staan graag vrij, ook wel alleen als dat zo uitkomt. Bedenk dat vrij staan vaak net zo veilig is als op een camping of camperplaats staan. Ook campings en camperplaatsen zijn vaak vrij toegankelijk. Toch is het handig om onder tips (bij vrij) staan in acht te nemen. Lees ze op deze pagina!!

Share

Vergelijkbare berichten