Water -Trefwoordenregister – webshop

Water is een veel besproken onderwerp in camperland. In de loop der jaren hebben heel veel vieze dingen gezien die met de schoonwaterslangen gebeurden, zoals de slang in de toilet cassette stoppen om te spoelen, mensen die hun voedsel wasten m.b.v. de slang bij de stortplaats van het chemisch toilet en meer. Ook maken veel camperaars hun watertank niet, te weinig of verkeerd schoon. Om goed met water om te gaan zijn een aantal zaken noodzakelijk om te weten. Bedenk dat vuil of bedorven water tot darmproblemen of erger kan leiden. Ook moeten we de groei van legionellabacteriën in de camper voorkomen. Bij het samenstellen van het artikel over water ben ik geadviseerd door mijn vriend Jacop P Bruin, microbioloog en gepromoveerd op het onderwerp Legionella.

Op onze pagina over water vindt u tips over op hygiënische wijze water te vullen, het reinigen van de schoon-maar ook de vuilwatertank en natuurlijk het voorkomen van Legionella.

Handig zoeken

Omdat we meerdere websites hebben en zoeken naar onderwerpen soms lastig is hebben we een trefwoorden register aangelegd. U kunt in dit register op onderwerp zoeken.

Webshop

In onze webshop hebben wij artikelen staan, die handig zijn voor mensen met een camper.

 

Share

Vergelijkbare berichten