Voor het eerst weer met de camper op stap

Voor het eerst weer met de camper op stap

Veel mensen gaan de komende week weer voor de eerste keer dit jaar met de camper op stap. De verwachting is dat het met de Pinksteren overal druk wordt en men in Nederland blijft. Natuurlijk komen er ook al weer wat buitenlandse campers naar Nederland. Alhoewel het niet echt bij camperen hoort adviseren wij toch te reserveren. De toiletten en douches zijn overal nog gesloten, ook vaak de mogelijkheid om af te wassen. Zorg dus dat uw voorzieningen werken.

Zorg daarnaast dat u hygiënisch werkt, zowel binnen de camper als bij de sanivoorzieningen. Handen wassen voor en na het legen. Spoel de casette, maar ook de plaats netjes schoon. Veel tips over water en hygiëne vindt u op deze pagina. Eerder berichten wij u al over camperen en de coronacrisis.

Zeehond in de Oosterschelde bij het Kanaal door Zuid-Beveland.

Op de kampeerautosite voor Zeeland, houden we ook een blog bij waar u zich op kunt abonneren. Hier plaatsen we alles over Zeeland. En Zeeland is zeker een bezoek waard met de camper. Pas maakte ik bij Wemeldinge nog een foto van een zeehondje, deze ziet u steeds vaker in de Oosterschelde.

Geniet van uw reis en wees voorzichtig.

 

Share

Vergelijkbare berichten