Bedford

Rush op campers door reisbeperkingen

Rush op campers door reisbeperkingen

We lezen dat in België er een rush is op campers en zwembaden. Wie met een camper op reis gaat, hoeft niet bang te zijn voor besmette hotelkamers. Ook zal men, naar verwachting, de vakantie vaker in eigen land doorbrengen. Met op dit moment 120.000 campers in ons land zal dat drukte geven op campings en camperplaatsen nadat we weer mogen reizen. Op dit moment is reizen natuurlijk niet verstandig en verboden, immers volgens de Nederlandse regels moet men zoveel mogelijk thuisblijven.

Wij denken dat ook de verkoop en verhuur van campers, maar ook caravans in Nederland zal toenemen. Dit zal zowel in de zomer als in de winter druk geven op de campings en camperplaatsen. Dit is natuurlijk voor hun voortbestaan prima. De overheden zouden daarbij, in ieder geval het eerste jaar, nadat we weer op reis mogen alle campings en camperplaatsen de mogelijkheid moeten geven het hele jaar open te zijn. Dat is goed voor het voortbestaan van deze bedrijven. In Veere heeft een politieke partij daar al een oproep toe gedaan. Het zou voor heel Nederland goed zijn is onze mening.

Mensen die overwegen een camper of caravan aan te schaffen of te huren doen er goed aan dit bij een betrouwbaar bedrijf te doen. Een aantal topbedrijven vindt u op onze website. Ook vindt u op Camperpunt een aantal tips bij aanschaf van een camper.

Wij hopen dat u snel weer op reis kan met uw rijdende hotel Sterkte!

 

Share

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie