Dagelijkse zaken.

Veel mensen houden een blog bij met allerlei zaken. Ik ga op deze pagina gewoon wat dagelijkse zaken vermelden, wat heb ik gedaan, waar denk ik over na en meer. De nieuwste bovenaan.

Vervolg september 2018!!!!

31 augustus

Vandaag weer gefietst. Mooi weer en mooie luchten.  Natuurlijk weer foto’s gemaakt.  We zijn een paar dagen geleden van KPN overgestapt naar Delta met tv en internet. We hoopten dat Delta beter zou zijn, maar we zijn van de regen in de druk gekomen. Een klacht ingediend, maar ook daar nog geen reactie op ontvangen.  We zitten er sterk over te denken om maar weer terug naar KPN te gaan. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

30 augustus

Vreemde dag, vandaag is het zes jaar geleden dat mijn moeder overleed op 92 jarige leeftijd. De bandenspanning van de camper nagekeken, dat deed ik regelmatig, maar met E-Trailer zie ik nu gewoon de spanning op mijn smartphone. Het mooie is dat je ook ziet hoe de bandenspanning en temperatuur oploopt tijdens het rijden. Daarna de camper en de auto gewassen en LPG getankt, we zijn weer klaar voor vertrek. Vanmiddag mijn kleinzoon ophalen van school en saoto-soep maken voor vanavond. Ook zijn de CableBeaks aangekomen en hebben we het direct geprobeerd. Handige apparaatjes, die je makkelijk op kunt hangen, je snoeren niet in de war en je hoeft het niet helemaal af te winden. Perfect.

29 augustus

Appelmoes gemaakt, van gekregen appels van de buren. De websites bijgewerkt en de Suzuki voor APK naar de garage gebracht. Geen bijzonderheden dus goedgekeurd. Een regenachtige dag dus van fietsen, buiten de auto wegbrengen en halen kwam niet veel. Tevens gaan we CableBeak testen, die overigens nog niet aangekomen zijn. Over de testen leest u meer op camperlanden.eu. ook mijn mobiele sim only abonnement gewijzigd in 50 GB voor € 31,- per maand. Maar we hebben nu nog KPN compleet, dat gaat weg dan zal het wel 25 GB voor 36 euro worden, maar wel geldig in heel Europa. Handig om te internetten en mijn websites bij te houden.

28 augustus

Op de markt vis gekocht en natuurlijk een rondje Wemeldinge, fruit gekocht bij een fruitteler. Een camperaar van advies voorzien die problemen had bij aankoop van een camper met vocht. Natuurlijk belangrijk om altijd een vochtmeting te laten doen voor u tot aankoop overgaat. 

27 augustus

De verdachte van de moord op Marianne Vaatstra is opgepakt. Hopen dat de verdachte een bekentenis aflegt en er aanvullend bewijs is. Pas als de rechter zich erover uitgesproken heeft is er zekerheid voor de ouders. Ook voor eerdere verdachten op Marianne Vaatstra is het goed nieuws, ze worden er al jaren op aangekeken. 

De personenauto van nieuwe voorbanden laten voorzien. Ze waren nog niet versleten, maar te veel droogtescheurtjes naar mijn zin. Daarna boodschappen halen om vanavond gestoofde kabeljauw te maken, met trostomaten, prei, ui kruidenbouillon en witte wijn.

26 augustus.

Onze Minister van Justitie wil van iedereen DNA afnemen en opslaan.  Naar mijn idee slaat deze man volledig door, alsof gevonden DNA altijd betekent dat dit van de dader is? Hij wil daarmee het EVRM en de Grondwet opzij zetten die o.a. aangeven.“Het grondrecht om jezelf of je familie niet te belasten of aan de eigen veroordeling mee te werken, komt ermee onder druk te staan. Hele groepen burgers kunnen bovendien onterecht verdacht worden gemaakt. Stigmatisering ligt op de loer, net als discriminatie. De bewijslast wordt omgekeerd. Schuldig tot het tegendeel is bewezen.”  Je zult maar in de auto van een slachtoffer hebben gezeten en je DNA wordt er gevonden, of je hebt eens op de plaats van een misdrijf een sigaret gerookt. Daarnaast is het risico van hacken van een dergelijke database natuurlijk levensgevaarlijk. Uit DNA is op te maken het ras, de kleur ogen, erfelijkheid etc.  Natuurlijk prachtig dat de moord op Marianne Vaatstra is opgelost. Overigens is alleen het gevonden DNA onvoldoende bewijs.

25 Augustus

Vanmorgen op de markt sliptongetjes, kabeljauw en krabbenpoten gekocht. De krab in bouillon 10 minuten gekookt en schoongemaakt. Heerlijk verse krab. Daarna klusjes in en om huis en de websites bijgewerkt. 

24 augustus

Op tijd opgestaan, straks gaan we weer over naar Delta met tv en internet. KPN beviel goed, maar de Wifi was vreselijk slecht. Tevens even met mijn schoonzus naar de huisarts. Gereageerd op facebook, waar mensen aangeven dat je onverzekerd bent met een overbeladen camper. Dat is onjuist, omdat de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen verzekeren voorschrijft. Overigens kan de verzekeringsmaatschappij  wel gaan terugvorderen als het ongeval aan overbeladen te wijten is. Maar dat is in meer gevallen zo als zaken aan schuld te wijten zijn. 

23 augustus

Natuurlijk gefietst, daarnaast aan de websites gewerkt, zoals “Dromen Waarmaken”.  Daarnaast een persbericht aan het voorbereiden en bespreken voor de Camper Club Nederland.

22 augustus

Boodschappen gedaan, ik wilde vanmorgen Con Cuon (lenterollen) maken volgens eigen recept. En, ja dan heb ik van alles en nog wat aan groenten e.d. nodig. Ik heb de rollen (rijstvellen) gevuld met kip, garnalen, rijstnoedels, munt, komkommer reepjes, radijs, wortel, peterselie, basilicum, ongezouten gekneusde pinda’s, etc.  Het dipsausje met vissaus, water, knoflook, spaanse peper. Daarna met mijn dochter fotograaf Petra Slingenberg  naar Nieuwdorp, waar er van alles met Alpaca te doen is, hier gaan we over schrijven op de kampeerautosite.nl met natuurlijk leuke foto’s van de Alpaca’s.  Daarna de camper opgehaald, die voor de APK moest. Ik heb de APK keuring bij garage Hoogesteger in Kapelle laten doen. De camper gaat daar ook in onderhoud. Dus druk dagje.

21 augustus

Vanmorgen naar de markt om sliptong. Dus vanavond weer dooie visjes bakken. Een persbericht van de juridische werkgroep van de Camper Club Nederland naar De Stentor gestuurd, dat we het voornemen van B&W om camperplaatsen aan te leggen ondersteunen. O.a. aangegevens dat er is immers geen verschil tussen het exploiteren van een jachthaven en een camperplaats. De scootmobiel bleek sterk in te houden, dus het Kog Center gebeld en we konden langskomen.  Daar werd het euvel hersteld, zodat we ’s middags weer een tochtje konden maken. Maddy op de scootmobiel en ik op de fiets. Daarna de fiets op de camper gezet en de camper naar Garage Hoogesteger in Kapelle gebracht voor de jaarlijkse APK. Tevens las ik dat die overjarige Derksen weer kritiek had op Maarten van der Weijden. Alhoewel ik nooit naar die idioot kijk, wordt het tijd dat John de Mol hem ontslag geeft. Bah wat een nare man.

20 augustus

Met de scooter een tochtje gemaakt, langs het Veersemeer en over Walcheren. Het was vrij rustig overal. Natuurlijk op de boulevard even bij de loodsboten gekeken en welke schepen er op de rede lagen. Altijd leuk.’s Middags nog een stukje gefietst. En natuurlijk gekeken naar Maarten van der Weijden. Wat een prestatie voor het KWF. Als ex darmkanker patiënt weet ik hoe nodig onderzoek is. Vreselijk trots op hem, een wereldse prestatie !

Deze slideshow vereist JavaScript.

19 augustus

Op ziekenbezoek geweest bij Maddy haar zuster en naar (klein)kinderen geweest. Natuurlijk de websites bijgewerkt.

18 augustus

Thuis, dus weer van alles te doen. Gisteren de slootkanten gemaaid en ook de bodem die droog staat en waar het onkruid welig tiert. Daarna de camper van binnen schoongemaakt en weer de artikelen van Roveq gebruikt, goed spul. Ja en dan een berichtje dat ik het nooit eens bent met iemand die anders denkt. Dat klopt, want ik denk dan anders dan diegene en dan verander ik alleen als dat met goede onderbouwde argumenten gebeurd, waar ik in mee kan voelen. Ik denk over zaken na en ja, denk dan soms heel anders dan velen. Ik voel me daar overigens prima bij.  Dit ging over vluchtelingen, maar ook over gemeentelijke verordeningen die in strijd zijn met nationaal en internationaal recht,

Ook ben ik blij dat de nieuwe voorzitter van de Camper Club Nederland, waar ik het initiatief toe nam en samen met Guus Verdult bij de notaris in Goes oprichtte ook wil dat Nederland campervriendelijker moet worden en mijn juridische mening onderschrift en er ook mee aan de slag gaat. 

Ook tijdens onze reizen zie ik veel mensen die met een camper rijden, nauwelijks kunnen parkeren. Mogelijk omdat ze jaren alleen met een personenauto reden en nu ineens met een veel grotere camper. Ik snap dan niet dat die mensen niet even een paar lessen nemen, het gaat over hun en onze veiligheid. 

9 augustus.

We zijn op reis, voor het vervolg klik hier!

7 en 8 augustus

Matz de hond van Koos en Greet Meuldijk is overleden. Het zal stil zijn in de camper zonder Matz. 7 augustus gefietst en heeft Maddy op de kleinkinderen gepast. Vandaag de camper inpakken om morgen weer op stap te gaan. U kunt ons dan volgen op camperlanden. Deze pagina houden we tijdens de reis niet bij.

6 augustus

Na de gebruikelijk fiets en scootmobieltocht van ruim 40 kilometer lezen we op facebook dat Matz, de hond van Koos en Greet Meuldijk (van Dromen Waarmaken op camperlanden) een gezwel heeft en waarschijnlijk niet meer beter kan worden. We wensen hun veel sterkte, de hond is toch je maatje tijdens de reizen die je niet wil missen.

Het is nog steeds warm en droog, toch zorgelijk voor veel landbouwproducten en dieren. Ik vraag me wel af of we dit met z’n allen hebben gecreëerd, door slecht voor onze aardbol te zorgen? De natuur is prachtig, als mensen te veel ingrijpen gaat het vaak mis, denk aan de Oostvaardersplassen en andere zaken. Maar gelukkig vaak hersteld de natuur zich zelf.

Vandaag nog wat zaken aan de camper doen, voor we donderdagmorgen vertrekken. Morgen de oppas op de kleinkinderen en tot donderdag de kippen van de buren eten geven en verzorgen.

5 augustus

Na een fietstocht vandaag niet veel gedaan, vanavond de tuin water gegeven uit de waterput onder het huis. Je ziet het water per dag minderen. Gelukkig halen de waterbedrijven het ook uit de Biesbosch en dergelijke, naar mijn idee wordt het toch langzaam zorgelijk. Maar goed wij gaan donderdag nog een paar dagen met de camper weg en dan zal het wel regenen 🙂 Zag dat het filmpje: “Het domein van camperaar Martin” al een kleine 15.000 keer bekeken is.  

Kanaal door Zuid-Beveland bij Wemeldinge

4 augustus

Op de fiets naar Wemeldinge, vanavond nog een keer om te gaan BBQ’en bij onze dochter. Natuurlijk prachtig weer om te zeilen op de Oosterschelde. Onderweg verdroogt veld met mais door de droogte.  Ook even naar de Pride parade in Amsterdam. Leuk om te zien, maar ik vraag me vaak af of dit de acceptatie van homo’s zal verbeteren. Het zou mooi zijn, maar ik denk dat er andere manieren zijn. De Oostmolen kon niet draaien omdat de wind uit de hoek kwam waar te veel bomen staan.

Deze slideshow vereist JavaScript.

3 augustus

Natuurlijk weer even langs het water gereden en wat gedronken op de markt. Perfect weer om te fietsen en rond te kijken. Daarna op facebook gekeken en besloten de groep Camperpraat en treffens te verlaten, er wordt niet/slecht beheerd, men voortdurend beledigen en hatelijk opmerkingen etc. Niet leuk meer dus wegwezen. Er zijn leukere groepen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

2 augustus

Vanmorgen samen een rondje van 30 kilometer gedaan. Daarna oppas op Seppe, het hondje van Petra, die Jay en Maroa mee neemt naar Middelburg. Tsja, tante Petra verwent ze weer. Tevens een afspraak gemaakt voor APK van de camper. Ook kregen we een telefoontje van een Duitse dame of er nog plaats was op onze camperplaats. Laten we nu geen camperplaats hebben!

Op Facebook zijn er hele discussies over vrij staan en overnachten. Een aantal camperaars, die graag op een camping/camperplaats met voorzieningen staan, veroordelen dat. Naar mijn mening onbegrijpelijk, een camper is bestemd om te reizen, overdag leuke dingen te doen en s’avonds op een plaatsje te parkeren en te overnachten. Om de zoveel tijd moet je netjes je zwart en grijs water lossen. dat kan op veel plaatsen of je gaat een nacht naar een camperplaats of camping. Maar andere veroordelen is niet zoals het hoort. Naar mijn mening zijn dat niet de camperaars die camperen echt leuk vinden. Ook het totaal verbod van gemeenten is niet legaal, zie Campervisie hierover.

1 augustus

Vanmorgen natuurlijk gefietst, prachtig weer. Een poosje blijven kijken aan de Westerschelde ter hoogte van de camperplaats en daar een filmpje gemaakt van de scheepvaart. Daarna naar Wemeldinge bij Heidi’s een stokbroodje gehaald en in Yerseke mossels. Vanavond komt mijn schoonzus eten.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Maandag 30 juli

Vanmorgen appels gehaald en gefietst samen met Maddy. Rondje Wemeldinge en Oosterschelde.  Tevens afspraak gemaakt om E-Trailer in te bouwen. Deze gaan we testen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Zaterdag /zondag 28 en 29 juli

Weinig gedaan, wel de websites bijgewerkt en naar de camper van kennissen wezen kijken.

Vrijdag 27 juli

De warmste dag sinds tijden. Dus ons rustig gehouden en met een vriendin gebarbequed. Verder weinig gedaan. Er heeft hier tot dit moment 22.16 nog geen druppel regen gevallen, terwijl enkele kilometers verder vanmiddag al hagel viel. Het is hier in de kamer met de tuindeuren open nog 29 graden. Weer een warm nachtje?

Donderdag 26 juli.

Gisteren heb ik de volgende vraag gesteld via de website Veersemeer.nl: Waarom mogen bootjes vrij overnachten en worden campers bekeurd die ook willen overnachten. Is dit geen discriminatie? Er wordt behoorlijk onderscheid gemaakt tussen beide vormen van recreatie.
Ik hoor graag van u.” Vandaag vertelde ze mij dat de vraag is doorgestuurd naar de gemeente Noord-Beveland. Ik ben benieuwd.

Ook samen met Maddy (op de scootmobiel) 40 kilometer gefietst o.a. langs de Ooster- en Westerschelde. Altijd prachtig en niet te warm. Het viel op dat tussen Kapelle en ‘s-Gravenpolder steeds meer pelikanen te zien zijn, We telden er nu zeven.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Vanmiddag voor het eerst Jay, mijn kleinzoon meegenomen op de motorscooter, hij vond het leuk.  Dus voor herhaling vatbaar. Als hij wat meer aan het meerijden gewend is eens een dagtochtje maken met hem.

Woensdag 25 juli.

De deelnemers aan de fietsvierdaagse komen langs de Oostmolen, die voor deze gelegenheid natuurlijk open is. Ik treed vandaag op als gids, dit omdat één molennaar moet werken en de ander op vakantie is.  Natuurlijk weet ik als webmaster ook aardig wat van de molen af. Een verslagje op de website van de Oostmolen.

Dinsdag 24 juli

Het beloofd een warme dag te worden. Ik lees dat in Griekenland al 50 mensen zijn omgekomen door bosbranden. De oorzaak van de branden zijn vaak mensen, triest. We hebben vandaag Seppe als logé. Even naar Wemeldinge geweest waar een kennis (fruitteler) bezig is met camperplaatsen. Als je denkt dat zoiets vlot verloopt dan is dat eem misrekening, er komt van alles zij kijken, zelfs onzinnige zaken. Maar het vordert, hopelijk is het volgend jaar klaar. Je staat dan dicht bij het dorp en de jachthaven. Ideale plaats.

Dan stuur je op 16 april 2018 een mail naar de gemeente Vlissingen, pas na lang aandringen wordt deze behandeld op 9 juli 2018. Omdat ik mij niet in de reactie kon vinden stuurde ik commentaar met verzoek om een reactie. Tsja en dan zien ze het als een verzoek op grond van de Wet openbaarheid van Bestuur en gaat men niet tot behandelen over. Ik had ook de documenten gevraagd. Dit laatste ingetrokken en wacht maar af. En dan ben je geduldig met een gemeente die alle termijnen aan zijn laars lapt. Wordt vervolgd.

Maandag 23 juli

Weer een warme dag, vanmorgen samen met Maddy een rondje gedaan van 35 kilometer langs de Wester- en Oosterschelde. Altijd heerlijk langs het water, erg druk was het er niet, maar we waren ook op tijd. Vanmiddag mossels wezen halen in Yerseke, bodemmossels. Hangcultuur en kweekmossels zijn niet ons ding. En ja, mossels, we zijn in Zeeland.

Zwaaien.

Op Facebook was een discussie over “zwaaien”. Natuurlijk zwaaien wij, maar waar komt het zwaaien vandaan? Alweer een poos terug heb ik dat uitgezocht. U kunt dat hier lezen.

Rechten camperaars.

Ook verbaas ik mij nog steeds dat Camperclubs geen vuist maken tegen gemeenten die vergeten dat mensen met campers rechten hebben. Op een van mijn tweets over dit onderwerp reageerde een bestuurder van een camperclub eens, och dat is de “club van gratis”. Die beste man is dan wel één van de bestuurders van een camperclub, maar heeft weinig tot geen begrip van wat “vrijheid” en “rechten” voor een camperaar betekent. Misschien maar eens een grote aktie ontketenen om de clubs en de overheden van gedachten te laten veranderen. Tenslotte bepalen de leden wat het bestuur moet doen!

Maar goed ik ga mossels koken, natuurlijk komen ze uit Yerseke, helemaal vers. Recepten voor mossels vindt u natuurlijk op de Kampeerautosite voor Zeeland.

We zijn er bijna.

Een leuk programma om naar te kijken, We zijn er Bijna, maar er moet heel veel veranderen willen wij ooit met zo’n reis meegaan. Wij zijn teveel individualisten. Plaats aangewezen krijgen routebespreking, oude gebouwen, allemaal niet zoveel voor ons. Maar de mensen die meegaan genieten en dat is prima.

Zondag 22 juli

Met de camper naar het Veerse Meer geweest, hier kwamen Petra en Leen ook heen. Gezellig en heerlijk weer. Verbaasde me natuurlijk dat mensen met een bootje gewoon aan de eilandjes in het Veerse Meer mogen overnachten en wij weg moeten om geen bekeuring te krijgen. Natuurlijk gun ik de bootmensen dit van harte, maar discriminerend is het wel. Vanavond de websites bijwerken.

Zaterdag 21 juli

Vanmorgen de Oosterschengeroute grotendeels gefietst, na enkele onverharde paden te hebben gehad met grint, die verder maar overgeslagen. Wel een mooie route, maar fietsen op die onverharde paden is kl.t.  Geen foto’s, had het toestel bij me, maar het SD-kaartje zat nog in de PC.

Vrijdag 20 juli

Vanmorgen natuurlijk weer gefietst, deze keer langs de camperplaats in Hansweert. Er was zelfs nog een plaatsje vrij. Bij de sluis was de ambulance en politie bezig bij een sleepboot.

Ook zijn we ons aan het oriënteren om over te stappen van KPN naar Delta. KPN heeft zijn best gedaan, maar krijgt onze wifi niet op orde. Dus tijd voor wat anders.

’s Middags zijn we gefilmd voor “Mijn Domein“. Dit hebben we gedaan met uitzicht op natuurpark de Oosterschelde. Natuurlijk ziet u het filmpje t.z.t. ook op onze websites. 

Donderdag 19 juli.

Ook vandaag weer 35 kilometer gefietst. Vandaag hebben we Seppe op visite, het hondje van mijn oudste dochter. Hij was bij voetballen voor België. Dan kreeg ik de vraag of het rijden met een disselslot op de aanhangwagen verboden is. In Nederland is dat toegestaan, als de fabrikant het niet verbiedt in de voorschriften. In andere landen, zoals Frankrijk is het niet toegestaan. De reden zou zijn dat als de aanhanger gaat slingeren en over de kop slaat het de auto meeneemt i.p.v. los te breken en op de rem te slaan. Ook de camper verder schoongemaakt, omdat we morgen gefilmd worden voor “Mijn Domein” waar onze websites draaien. Vandaag eten we Saoto soep, wat ik altijd heerlijk vind. Ik sta dus vandaag in de keuken.  De foto’s van vandaag zijn grotendeels uit de directe omgeving van de camperplaats in Hansweert en Kattendijke.

Woensdag 18 juli.

Vanmorgen aan de nieuwsbrief gewerkt en daarvoor contact met o.a. de gemeente Elburg gehad. Daarna aan de camper gewerkt. Het rood opnieuw in de was gezet. Rood verkleurd snel, dus dat doen we een paar keer per jaar. Natuurlijk gefietst en kwam onderweg oud collegaas tegen, altijd leuk een praatje te maken. Bij Marieke, Hemand en de kinderen koffie gedronken. Die waren weer terug van vakantie in Spanje. Een mooie dag met toch wel bewolking.

Dinsdag 17 juli

Vanmorgen op de markt sliptong en poon gekocht. Daarna wezen fietsen via Kattendijke, Wemeldinge, Hansweert (camperplaats), Kapelle en weer naar huis.  Blijkt dat er weer één, terwijl er nog plaats was naast de camperplaats was gaan staan, waarom? In de Westerschelde zag ik weer vier lepelaars, die komen steeds vaker voor. Voor ik mijn fototoestel had vlogen ze weg.  Vanmiddag vis gerookt en een pasta salade gemaakt. Mijn schoonzusje bleef eten, gezellig. Nu nog “even” de website bijwerken.

Maandag 16 juli.

Zoals de meeste dagen ook vandaag de vouwfiets gepakt en een 20 kilometer gefietst, waarvan een stuk langs de Westerschelde.  Het is altijd mooi om langs het water te fietsen, deze keer ook weer heel speciaal, eerst kom ik een sadomasochistisch schip tegen daarna een vissersbootje. Een paar lepelaars, die je steeds meer en vaker in Zeeland ziet. Vervolgens een dame op een bakfiets die van Eindhoven op weg was naar Vlissingen. Zij was niet de eerste die een bakfiets gebruikte om in te slapen, een IT-collega deed dat al jaren eerder, die had een bakfiets met een tot tent opklapbare ombouw. En een bord de “Last Kiss”.  Een bord tegen kernenergie. Kernenergie, ik ben daar zelf ook niet zo blij mee, de kerncentrale in Doel, heel dichtbij heeft steeds allerlei mankementen. Een paar geleerden willen het kernafval in 3 kilometer diepe gaten dumpen bij Borsele. Ik denk dat die geleerde heren te weinig rekening houden met de kracht van de zee en eventuele aardverschuivingen zoals in Groningen. Een gesprek gehad over camperplaatsen/camperbeleid met de Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme van de gemeente Goes. Goes moet nog beleid op het gebied van campers ontwikkelen en dan is de inbreng van camperaars natuurlijk van belang. Het was een prettig gesprek.

Zondag 15 juli

Vanmorgen de motorscooter gepakt en een paar honderd kilometer door Zeeland gereden. Het is overal druk met campers en caravans. Op de Brouwersdam, aan het Veerse Meer en aan de zeedijk bij Westkapelle staan er honderden. Hoezo, Zeeland camperonvriendelijk! Plaatsen genoeg. Maar er wordt ook veel aan watersport gedaan.

Vanmiddag ik op de fiets en maddy op de scootmobiel langs de Oosterschelde gereden, een prachtig stukje natuur, veel duikers, vissers en mensen die oesters rapen. Me geërgerd aan ouderen die naast elkaar blijven fietsen, waardoor Maddy met de scoot ongeveer de berm in moest.  Geen greintje respect voor zulke idioten. En ja het zijn er meerderen die dat doen. Je zou ze . . . . . Vanmiddag even de watertank, leidingen en boiler gespoeld. Ik had van de week alles schoongemaakt met citroenzuur en even naspoelen is dan handig. Morgen een kennismakingsafspraak met de nieuwe medewerkster Recreatie en Toerisme van de gemeente Goes. Ik heb daar een hele poos geleden een camperplaats aangevraagd, maar door wisseling van beleidsmedewerkers is daar tot nu toe weinig aandacht aan besteed.

Alhoewel ik geen voetballiefhebber ben, toch naar Frankrijk- Kroatië gekeken. Maddy is wel voetbalfan.

Zoals iedere dag de websites, facebook etc. bijgewerkt. O.a. deze pagina, de pagina overbeladen en een vraag over de EGR klep op facebook gezet.

 

 

Share