Camperzaken

Camperzaken

Door het coronavirus blijven we zo veel mogelijk thuis en staat de camper stil.  Als u de camper bij huis heeft of op een plaats waar u er aan kunt werken is het een goede tijd om de camper eens goed te controleren en onder handen te nemen. Veel tips vindt u op onze pagina onderhoud.

Veel zaken kunt u zelf, voor andere zaken zult u een camperbedrijf moeten inschakelen. Op onze websites staan veel deskundige bedrijven. Zelf kunt u de camper van binnen- en van buiten schoonmaken. Bekijk de buitenkant eens goed, verwijder krassen waar mogelijk en zet de camper in de was.

Ook bekijken wij bij het schoonmaken altijd of alles zo rammelvrij opgeborgen is, u kunt daarvoor antislip gebruiken, maar er zijn ook veel handigheidjes.

Vergeet zeker niet om alles eens goed te ontkalken, zoals wij op de website hebben beschreven. Ook raden wij aan om de gasslangen eens goed te bekijken en te controleren op lekkage, het is handig om een GasStop te monteren, hier kunt u dit gelijk mee controleren.

Tenslotte is het goed om de beveiliging tegen diefstal en brand ook goed te bekijken, zodat u straks nadat het virus onder controle is, u weer veilig op stap kunt.

Zoeken op de pagina’s kunt u natuurlijk via de inhoudsopgave van de pagina of via ons handige trefwoorden register. Ook hebben we veel handige artikelen opgenomen in onze webshop. Via de link kunt u natuurlijk ook direct bij o.a. bol.com bestellen.

 

 

 

Share

Vergelijkbare berichten