Camperplaatsen nieuws

Camperplaatsen nieuws

Nederland

In Nederland zijn nog steeds te weinig camperplaatsen, zeker nu door het Covid-19 virus veel camperaars in Nederland blijven.  Camperplaatsen kunnen een hele positieve uitwerking hebben voor de verblijfsrecreatie en de inkomsten van de door het coronavirus geteisterde middenstand. Het kan daarnaast de leefbaarheid van veel centra positief beïnvloeden. Het aanleggen van een camperplaats is een goede investering voor het bedrijfsleven, zoals landbouwers en gemeenten. Informatie over de aanleg van dergelijke camperplaatsen vindt u op onze website Campervisie. Natuurlijk kunnen ook camperaars plaatsen bij hun gemeente aanvragen.

Duitse wijnboeren bieden camperplaatsen in de wijngebieden

De reiswaarschuwingen binnen Europa zijn opgeheven en er is veel belangstelling voor vakantiebestemmingen in Duitsland. Om die reden heeft het Deutsche Weininstitut (DWI) onderzoek gedaan naar camperplaatsen in alle 13 Duitse wijngebieden. Lees meer bij het verkeersbureau info.

Kasteel Erenstein.

De camperplaatsen bij Kasteel Erenstein in Kerkrade worden goed bezocht. Op de website www.campercontact.com is de camperplaats inmiddels meerdere keren door gasten beoordeeld en behaalde de voorziening tot nu toe een positieve gemiddelde score van 7. Lees het hele verhaal bij Regio Online.

 

Share

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie