campergebruik

Campergebruik

Er worden steeds meer campers verkocht. Een goede ontwikkeling natuurlijk, want camperen is prachtig. Het is jammer dat er nog steeds een te kort is aan camperplaatsen en dit door deze ontwikkelingen alleen maar erger wordt. Zeker gemeenten zouden hierop in moeten spelen.

Tijdens mijn fietstochten zie ik campers staan in de middel of no ware. Het echte camperen natuurlijk! (Overigens mag dit bijna nergens). Jammer genoeg zijn er een aantal die daar kamperen alsof men op een camping staat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en draagt bij aan ergernissen en daardoor een strenger overheidsoptreden.  Gelukkig weten de meesten hoe het hoort.

Voor mensen die voor het eerst met de camper op stap gaan hebben we een pagina geschreven met wat tips. U vindt deze op de pagina “Voor het eerst met de camper op stap“.

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.