Camper beveiliging / recreatiewoning

Camper beveiliging / recreatiewoning

Beveiliging

Er worden steeds vaker campers gestolen, dit is natuurlijk een ramp als het je overkomt. Ook inbraken in campers komen jammer genoeg nog steeds voor. Wij hebben daarom onze pagina beveiliging aangepast, zodat deze weer uptodate is. U vindt deze pagina  hier!

Wonen in een recreatiewoning.

Iedere gemeente legt in een bestemmingsplan vast waar gebouwen en gronden voor dienen te worden gebruikt. De bestemming van recreatiewoningen is dan ook voor recreatief gebruik en niet voor permanente bewoning. Ondanks dat wonen veel camperaars in een recreatiewoning. Immer je bent veel op stap met de camper. Weer anderen woning continu in de camper. Wij begrijpen natuurlijk de wens om dit te doen en zijn dan ook regelmatig op zoek naar mogelijkheden. Voor wonen in de camper hebben wij geen formeel juiste oplossingen, voor wonen in een recreatiewoning kan kennelijk gebruik gemaakt worden van de kruimelregeling. Dit wel onder veel voorwaarden.  Een link hierover vindt u op onze pagina. Ook willen D66 en de VVD wonen in de recreatiewoning mogelijk maken. Meer hierover op onze website.

 

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.