Overwinteren

Veel mensen met een camper overwinteren graag in één van de zuidelijke landen. Wij hebben daar meerdere jaren ervaring mee, onze verslagen vind je op Camperlanden. Wij komen voornamelijk in Spanje en Portugal, maar ook landen als Marokko en Turkije zijn goed te doen in de winter. Om te overwinteren moeten er veel zaken voorbereid worden. Wij hebben daar op Camperpunt meer over geschreven. U vindt er tips en zaken van belang bij de voorbereiding van de reis.

Voor mensen die naar de wintersport gaan hebben we wintertips inclusief een checklist op onze website staan. Deze vindt u hier!

In deze tijd, waar reizen wordt afgeraden, moet men rekening houden met Covid, de maatregelen per land staan op Nederlandwereldwijd.nl bij reisadviezen. Daarnaast is het goed om de dekking van de diverse verzekeringen te bekijken. Veel mensen weten niet dat doorlopende reisverzekeringen maar een beperkte duur van aaneengesloten reizen hebben of dat de inboedel verzekering van de woning kan vervallen als de woning langdurig leeg staat.

Share

Vergelijkbare berichten