Commotie om nieuwe camperplaats / Kärchernieuws

Nieuwe camperplaats Meppel zorgt voor commotie

Komt er een nieuwe camperplaats aan De Wetering in Meppel? Als het aan omwonenden en aangrenzende boeren ligt niet. Er is veel commotie ontstaan over het idee voor een camperplaats met 50 plekken aan de rand van de stad. Lees meer bij RTV Drenthe.


Kärcher Smart Control en Power Control: de eerste hogedrukreinigers met app-verbinding op de markt

Sterk, slim én betrouwbaar

Made, maart 2021 – Innovatie staat meer dan ooit centraal bij Kärcher. Mooi bewijs daarvan is de gloednieuwe serie hightech hogedrukreinigers met app-ondersteuning. Van de compacte K 2 Power Control tot de krachtige K 7 Smart Control, elke gebruiker geniet van de vele voordelen van de geïntegreerde Kärcher Home & Garden-app. Hulp bij het instellen van je toestel, handige tips over de schoonmaakklus, leuke voor- en na foto’s die je ook op social media kunt delen, … de app kan het allemaal! Kers op de taart: naast dit knap staaltje technologie kregen ook het design en de uitrusting van de Power Control en Smart Control-toestellen een stevige upgrade.

Reinig als een expert met de Home & Garden-app

De Kärcher Home & Garden-app biedt voor heel veel typische schoonmaakklussen de juiste oplossing. Selecteer simpelweg het te reinigen object en de app leidt je met gedetailleerde, stapsgewijze instructies naar je uiteindelijke doel, rekening houdend met de beschikbare accessoires. Of je nu je houten terras reinigt of je fiets schoonmaakt na een modderige tocht, de app toont je de juiste procedure, beveelt drukinstellingen aan en geeft tips voor het correcte gebruik van de accessoires. Zo reinig je als een echte expert.

Power Control maakt reinigen makkelijker

Alle hogedrukreinigers uit de nieuwe Power Control-serie beschikken over de basisfuncties van de Home & Garden-app. Kies je schoonmaakklus in de app en stel de juiste instellingen handmatig in op jouw Power Control-hogedrukreiniger. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je de verkeerde drukinstelling gebruikt. Makkelijk toch!

Smart Control dankzij de Bluetooth-verbinding

Bij de topmodellen uit het Smart Control-assortiment gaat de connectiviteit nog een stap verder: met behulp van de Bluetooth-verbinding worden de juiste instellingen automatisch naar de hogedrukreiniger gestuurd.

Neem nu de K 5 en K 7 Smart Control: de Bluetooth-interface zorgt voor een naadloze, permanente verbinding tussen app en  hogedrukreiniger. Zo opent zich een nieuwe wereld aan mogelijkheden. Nadat je bijvoorbeeld het te reinigen object hebt geselecteerd in de app, wordt de juiste drukinstelling met één druk op de knop doorgestuurd naar het toestel. Hardnekkig vuil? De Smart Control-modellen zijn uitgerust met een Boost-modus die de waterdruk kortstondig verhoogt voor sterke vervuiling. Deze functie zorgt voor extra vermogen waardoor er gedurende 30 seconden 15 bar extra druk wordt uitgeoefend.

Slimme uitrustingsdetails, zoals het Smart Control-spuitpistool, de 3-in-1 Multi Jet-spuitlans en het Plug ‘n’ Clean-reinigingsmiddelensysteem, maken het Smart Control-plaatje compleet.

Nog efficiënter en slimmer reinigen

Met de Kärcher Smart Control hogedrukreinigers ga je elke schoonmaakuitdaging slim en vol vertrouwen aan. Bovendien zorgt de constante synchronisatie van het toestel er voor dat de belangrijkste parameters altijd zichtbaar zijn. Een geïntegreerde sensor meet relevante gebruiksgegevens en slaat ze op, denk bijvoorbeeld aan de verbruikte hoeveelheid water en de gemiddelde gebruiksduur. Aan de hand van deze data stelt de app handige statistieken op, die gebruikt kunnen worden om toekomstige schoonmaaktaken nog efficiënter uit te voeren. Want wat heb je aan kracht als je het niet slim kunt gebruiken.

Power Control en Smart Control van Kärcher: de allereerste slimme hogedrukreinigers op de markt.


Fiets, velg of stenen vloer: de Home & Garden-app geeft tips voor het juiste gebruik van de Kärcher Power Control en Smart Control hogedrukreinigers.


De toestellen uit het Smart Control-assortiment zijn voorzien van een Boost-modus waarmee je de druk kortstondig kan verhogen bij extreme vervuiling.


De Kärcher Home & Garden-app biedt voor heel veel typische schoonmaakklussen de juiste oplossing. Zo reinig je als een echte expert!


Ook het design en de uitrusting van de  Power Control en Smart Control-toestellen kregen een stevige upgrade.

Share

Vergelijkbare berichten