Camper huren en hond meenemen.

Veel mensen die een camper willen huren merken dat het meestal verboden is om honden in een huurcamper mee te nemen. Doe je het toch, terwijl de voorwaarden het verbieden dan kun je voor hele hoge kosten komen te staan, zoals schoonmaken camper, eventuele waardevermindering van de camper etc. Op deze pagina staan bedrijven te staan die altijd, soms, onder voorwaarden of in enkele campers honden toe staan. Bedenk dat als u een hond mee neemt over de grens er allerlei regels gelden. Deze regels vindt u op Dogsincluded, een website met alle informatie over honden waar wij mee samenwerken.

Bruggink Caravans en Campers in Almelo en Borculo (tip)

Bruggink Caravans en Campers verhuurt in uitzonderlijke gevallen campers uit waar een hond in mee mag. Een en ander is afhankelijk van het aantal weken dat gehuurd wordt, daarbij mag het eerder met een klein hondje dan met een hele grote. Tevens worden de schoonmaakeisen een stuk strenger.

Camper Experience.

Bij Camper Experience is het toegestaan een hond meet te nemen in de camper, onder de voorwaarde dat de camper goed schoongemaakt ingeleverd wordt.

Camper en Cars

Bij Campers & Cars is het toegestaan om een hond mee te nemen in een verhuurcamper onder de volgende voorwaarden:
Alle extra schoonmaakkosten en/of schade veroorzaakt door de hond zullen
volledig door de huurder worden vergoed.

Compacte Campers

Bij Compacte Campers uit Houten zijn net opgevoede honden ook van harte welkom in sommige van hun campers.

Goboony

Goboony verhuurt campers van particulieren In een aantal campers mogen honden mee in de camper.

Holland Campers

Holland Campers heeft 1 camper waar de hond in mee mag.

Noorderzon Campers.

Bij Noorderzon Campers is het in ongeveer de helft van de campers, na overleg, toegestaan een hond mee te nemen. Noorderzon verhuurt van verschillende lokaties.

Oortgiese camperverhuur.

Bij Oostgiese camperverhuur kan men een hond meenemen in de huurcamper, er moet wel € 175,- extra afgerekend worden en de camper moet ietsje eerder worden ingeleverd. Men krijgt een camper uit de normale huurvloot mee. De kosten zijn niet alleen om de camper extra schoon te maken, maar ook om met een speciaal apparaat alle luchtjes te neutraliseren, zodat de volgende huurder geen last van haar of hondeluchtjes heeft.

Toffe camper

In overleg mag een hond ook mee met een Toffe Camper

Travelmaker.

Ook bij Travelmaker is het mogelijk een hond of ander huisdier mee te nemen in de huurcamper. Eén en ander in overleg.

VS en Canada

Tioga Tours.

Bij Tioga Tours is het mogelijk in deze landen een camper te huren waarin de hond mee mag.

Zijn baasje snapt niet hoe hij hem moest opvoeden, Hij kan nergens een camper huren. Hij zal dus een camper moeten kopen, maar daarna verkopen zal moeilijk worden 😆

Zie ook huisdier en camper

Share