Overwinteren of de winterstalling

Langzaam gaan we richting de wintermaanden. Veel mensen zetten de camper of caravan in de stalling, anderen gaan richting het warme zuiden om daar één of meerdere maanden door te brengen.

Overwinteren.

Overwinteren is heerlijk, maar bedenk dat u vooraf een aantal zaken moet regelen. Is bijvoorbeeld uw woning en inboedel wel verzekerd als uw woning langer dan 30 dagen leeg staat? Verlopen uw bankkaarten niet tijdens de vakantie?  Deze en andere zaken hebben wij samengebracht op de pagina Overwinteren, Waar u o.a. een  link vindt naar de handige checklist en andere zaken.

Winterstalling.

Gaat uw camper of caravan in de winterstalling, dan moet u aan een groot aantal zaken aandacht besteden. Denk bijv. aan het verhogen van de bandenspanning, hoe om te gaan met de gastanks of flessen en meer. Wij hebben ook daarvoor een checklist ontwikkeld.

 

 

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.