Ondernemers Rincón de la Victoria erg blij met camper toeristen

Ondernemers Rincón de la Victoria erg blij met camper toeristen

MÁLAGA – Wie had dat gedacht, een gemeente en ondernemers die blij zijn met de camper toeristen in hun stad. Meestal wordt er geschreven dat de vakantiegangers die met campers en kampeerauto’s op vakantie komen slecht zijn voor de lokale economie maar in Rincón de la Victoria net onder Málaga is men zeer blij met deze vakantiegangers die veel geld in het laatje brengen en zorgen voor een extra impuls in de winter. Lees meer in Spanje vandaag.

Ook voor Nederland zou dit goed zijn, het verlengt de seizoenen. Het verzet van recreatieondernemers is onterecht, door een gemeente campervriendelijk te maken trekt meer campers aan, ook op campings. Het verbaast me al jaren dat ondernemers kennelijk niet meer willen verdienen en geen actie ondernemen. Ondernemers die meer willen weten over camperplaatsen kunnen terecht op onze website Campervisie.

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.