Motoren voor KWF kankerbestrijding


“Ride for de motoren”      (niet camper gerelateerd, maar erg belangrijk)               

Een spectaculair mooie toertocht voor motoren in het mooie Zeeland t.b.v. KWF Kankerbestrijding.

De strijd tegen kanker is nog lang niet gestreden. Nog steeds zijn er veel financiële middelen nodig om kanker te degraderen van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte.
Remco Wevers is voormalig bestuurslid van de Ride for the Roses. Remco fietst op 9 juni 2023 voor de tiende keer vanuit zijn woonplaats Oldenzaal naar Goes in Zeeland. Met zijn prachtige tocht probeert Remco minimaal €10.000,00 te genereren om te doneren aan KWF kankerbestrijding.

Zeeland in Actie, zijnde een onderdeel van de stichting Arjaan de Schipper trofee, gaat Remco bij deze actie ondersteunen door het organiseren van een bijzondere motortoertocht. Die toertocht wordt gereden op zaterdag 13 mei 2023. De start (tussen 10.00 en 12.00 uur) en finish zijn bij het Sport- en Recreatiecentrum Omnium, Zwembadweg 3 in Goes. De afstand bedraagt plm. 140        kilometer. Van belang is te vermelden dat er niet in één grote colonne wordt gereden en dat van de deelnemers wordt verwacht dat ze zich aan de verkeersregels houden. Deelname is voor eigen risico.
In pechhulp wordt voorzien door sponsor Motoport Goes.

De toertocht wordt uitgezet in een uniek gebied tussen Ooster- en Westerschelde en doet vooral ook de in het voorjaar prachtige ‘Zak van Zuid Beveland’ aan.

Het inschrijfgeld bedraagt €25,00 per persoon, inclusief een lunch bij sponsor Partycentrum De Geveltjes in ’s-Heerenhoek. Deelname staat open voor maximaal 200 personen. Wees dus wijs en schrijf snel in. Gun uzelf een prachtige tocht en gun KWF wat extra financiële middelen…!!

Inschrijfprocedure:

  1. Stuur via de website zeelandinactie.nl het inschrijfformulier in met daarbij de naam of namen van de deelnemers(s).
  2. Maak voor elke deelnemer (en passagier) €25,00 over naar bankrekeningnummer NL55RABO0368604012 van de Stichting Arjaan de Schipper Trofee.
  3. Vermeld in die overschrijving (kort) de namen van de deelnemers die u ook in het inschrijfformulier vermeldde.
  4. U ontvangt op een later tijdstip de digitale route. De route wordt overigens ook bepijld.
  5. U ontvangt bij de start (Omnium Goes, Zwembadweg 3) een deelnamebewijs dat u op uw motor dient te bevestigen, zodat u onderweg als deelnemer herkenbaar bent.
  6. U ontvangt bij de start een bewijs/bewijzen waarmee u de lunch kunt nuttigen.

Voor nadere informatie kunt u terecht op de website www.zeelandinactie.nl. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Martin Slingenberg (06-12137295).

 

Share

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie