Kanshebbers “Camper van het jaar”.

Een vakjury van journalisten zoekt jaarlijks voor de ANWB de beste campers bij elkaar. Hoewel 6 oktober pas de winnaar van de titel ‘camper van het jaar’ bekend wordt, is er nu al een selectie gemaakt.

Bij de verkiezing draait het niet alleen om campers maar gaat het ook over caravans. Van de zes genomineerde kampeeropties zijn er drie campers die kanshebber zijn voor de titel. Lees meer bij Autovisie.

Camper of caravan van het jaar is natuurlijk geweldige reclame voor de betreffende merken. Natuurlijk doen de vakjury’s hun best, maar welke normen worden aangelegd? Zonder uitleg van de normen heeft het voor ons geen tot weinig waarde.  Het zijn natuurlijk prima campers, maar er zijn er meer. Het is maar wat je ervoor uit kunt of wilt geven. Daarnaast zijn zaken als gewicht van belang i.v.m. het rijbewijs dat je nodig hebt. Het blijft in onze ogen dus mooie reclame, maar daar houdt het mee op.

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camper en caravan gebruiker, initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.