Camping Papillon start eerste muziekweekend.

Kelly en Bert baten sinds februari 2021 de Camping Papillon uit en doen dat met bijzonder veel zorg! Zowel de bistro als het kampeerterrein kregen een grote onderhoudsbeurt. Daardoor is de camping uitgegroeid tot een oase van rust en gezelligheid. De kampeerplaatsen omvatten alle nodige nutsvoorzieningen die ervoor zorgen dat de kampeerders een zorgeloos weekend/week doorbrengen. Een visvijver, zwemvijver, speelplein, petanque- en padelterreinen zorgen voor de nodige ontspanning en wie liever op de fiets toert kan bij de receptie terecht voor uitgestippelde fietsroutes.
Ook buiten het seizoen wordt er voor ontspanning gezorgd en het eerste uitgestippelde evenement komt er aan, het Country Weekend Experience!
Dit weekend gaat door op 22 en 23 oktober aanstaande en iedereen is natuurlijk van harte welkom. Er treden diverse artiesten op en tijdens de optredens kan men genieten van een lekker diner in de vorm van BBQ op vrijdag en Ribbetjes op zaterdag, wie geen vlees eet kan vis of vegetarisch eten. Dit graag vooraf opgeven. Dit alles aan zeer democra
tische prijzen. m

Wie komt kamperen is NIET verplicht om twee avonden te dineren en indien er nog plaatsen voor zijn zeker welkom om te genieten van de muziek!

Op zaterdag is ook een linedans workshop voor beginners en iedereen kan deelnemen!
Vooraf inschrijven is de boodschap en daarvoor kunt u zich richten via mail of telefonisch Bert@papillonkinrooi.be of bel +32 492 46 56 86.

Kosten:
Camperplaats met 2 personen komt op €20,- per nacht incl nutsvoorzieningen.
Diner €20,50 p.p en de BBQ €23,00

Deze slideshow vereist JavaScript.

Share

Vergelijkbare berichten