Testen accessoires

Regelmatig testen wij accessoires voor campers en/of caravans. In dit bericht aan dacht voor de digitale disselweger van Reich, Gripptek en de kleinste hogedrukreiniger van Kärcher, de K- Mini.

De disselweger werkt prima en beter dan vele andere disselwegers. Hij is nauwkeurig wat je van de wegers die op een pootje onder de koppeling staan niet kunt altijd kunt zeggen. Het verslag, dat we steeds zullen aanvullen vindt u hier.

 

Gripptek, de herbruikbare tap, hier kun je allerlei zaken van 2 tot 4 kg mee ophangen. Wij hebben diverse artikelen in de caravan geplakt, zodat we ook gaan ervaren of het tijden het reizen blijft hangen. Een produkt dat tot nu toe ontzettend handig blijkt voor de camper en de caravan, omdat het zonder schade te verwijderen is.

De K Mini reiniger van Kärcher. Zoals we gewend zijn van Kärcher werkt ook deze hogedrukreiniger prima en is heel makkelijk mee te nemen in de camper of caravan, maar ook voor het gebruik thuis.

 

Meer door ons geteste produkten vindt u op onze website camperlanden.eu . Handig om voor u iets aanschaft te kijken naar onze ervaringen. Het zijn allemaal zaken die handig zijn voor zowel de camper als caravan.

Share

Vergelijkbare berichten