Druk in Zeeland

Druk in Zeeland

Vanmiddag met de motor een rondje gereden langs het Veerse Meer en over de Kattendijksedijk tussen Kattendijke en Wemeldinge.  Het was overal druk met campers, in de files, waar ik langs reed, maar ook langs het Veerse Meer en op de diverse camperplaatsen. Het is eigenlijk veel te druk. Langs het Veerse Meer zag ik wel deze mooie Opel Blitz als camper.

Wilt u naar Zeeland, zorg dan eerst voor een plaats om te overnachten. Vrij overnachten vindt men hier nog steeds strafbaar en er wordt bekeurd.

Gebruik parkeerplaats.

Langs de Kattendijksedijk bij Kattendijke, gemeente Goes, zag ik een camper op de parkeerplaats staan met 4 a 5 stoeltjes ervoor. Door deze mensen werd een groot gedeelte van de parkeerplaats gebruikt anders dan voor parkeren. Nooit doen, zeker niet op een plaats waar je overal langs de waterkant kan staan met je stoeltjes buiten.  Het is slecht voor de naam van camperaars en het is strafbaar in de APV van de gemeente. Je mag de weg en weggedeelten alleen overeenkomstig de bestemming (parkeren) gebruiken. (artikel 2:10 APV gemeente Goes).

Share

Vergelijkbare berichten