Camperplaatsennieuws

Camperplaatsennieuws

Toiletten en douches.

Alle sanivoorzieningen mogen vanaf 15 juni (maandag) weer open in het hele land. Maar houdt afstand van elkaar.

Oudelande (Zeeland)

De familie Goense opent in Oudelande (Zeeland) op 19 juni het nieuwe camperpark de Bloesem.  De camperplaats is rustig gelegen in de zak van Zuid-Beveland in een heerlijk wandel- en fietsgebied.

Wemeldinge (Zeeland).

Fruitbedrijf Kole / Camperpark Molenzicht, Bonzijweg 12 in Wemeldinge, verkoopt sinds kort ook groente-fruit en eieren bij hun camperplaats. Het camperpark is een ideale uitvalsbasis. Direct aan de voormalige sluizen, waar meerdere restaurantjes te vinden zijn, op loopafstand van het Nationale park de Oosterschelde, waar u bijvoorbeeld oesters kunt rapen bij laag water, naar het Oosterscheldestrandje en meer.

Heist op den Berg (België).

Campertoeristen kunnen sinds maandag postvatten aan het nieuwe zwembad De Lo in Heist-op-den-berg. Ze mogen er twee dagen gratis staan op een van de vijf ruime plaatsen met uitzicht op het groen. Het lokale bestuur hoopt dat ook de lokale economie en de horeca hun voordeel doen met deze extra stap in het toeristisch beleid. Lees meer in het Nieuwsblad!

Maak haast met aanleg camperplaatsen in provincie Groningen.

Er is een schreeuwend tekort aan camperplaatsen in onze provincie. Dat zegt de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), de grootste vereniging van camperbezitters in ons land.

Volgens de NKC loopt Groningen toeristische kansen mis en is het zaak voor gemeenten en ondernemers om zo snel mogelijk nieuwe camperplaatsen aan te leggen. Zeker nu er steeds meer mensen een camper hebben en mede door de coronacrisis in Nederland blijven. Lees meer bij RTV Noord.

N.B. Naar onze mening is dat in bijna alle Provincies een noodzaak. Nederland loopt achter met camperplaatsen en dat is bijzonder nadelig voor de horeca en andere middenstand die klanten, zeker in deze tijd, hard nodig hebben.

Zeeland in actie.

Omdat het KWF dit jaar miljoenen voor onderzoek naar kanker misloopt, ben ik samen met een vriend en een vriendin een actie gestart. Het zijn allemaal individuele acties onder één naam. Ieder teamlid organiseert een individuele actie. Ik fiets voor de actie en zoek natuurlijk nog steeds sponsors voor het goede doel. Als u blij bent met de informatie op onze (camper)pagina’s dan is een kleine donatie erg leuk. Dat kan via mijn Thuis Maraton pagina van het KWF. 

Onze websites:

Onze startkabel pagina’s:

Daarnaast beheren wij meerdere camper facebookpagina’s:

 

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.