Camperplaatsen Terneuzen

Camperplaatsen Terneuzen.

Betalen voor camperplek in Terneuzen: ‘Dit gaat echt problemen geven, vooral voor de ouderen onder ons’

Het nieuwe systeem om te betalen voor camperplaatsen in de gemeente Terneuzen kan de bezoekers nog niet bekoren. Meerdere gasten zijn vertrokken, anderen kregen het niet voor elkaar om te betalen. Lees meer bij Omroep Zeeland.

Het betalen gaat met de Aan-Uit App. Het is handig als u deze op uw smartphone of tablet zet en de werking vooruit leest. Nadat u bent ingelogd op de app wordt uw locatie automatisch bepaalt of kunt u zelf een locatie kiezen. Hierna kunt u het AanUit.net punt selecteren en aanzetten. Ook kunt u in de app uw lopende of historie zien. Het starten (aan) en stoppen (uit) van leveringen gaat letterlijk met “een druk op de knop”! Steeds meer camperplaatsen werken met deze App. Op deze kaart ziet u de lokaties.

Drukte op camperplaatsen/campings.

Door de coronaproblemen blijven veel mensen in Nederland, maar er komen ook veel mensen uit de omringende landen. Het is dan, zeker aan de kust, aan te raden om te reserveren. Natuurlijk hoort reserveren niet echt bij camperen, maar geen plaats kunnen vinden is natuurlijk nog minder leuk.

 

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.