Camperplaats vinden.

Mensen die voor het eerst gaan camperen gaan vaak naar campings, maar er zijn ook hele mooie en goede camperplaatsen. Camperplaatsen zijn niet bedoeld om er lang te verblijven, twee of drie dagen maximaal. Natuurlijk zijn er camperaars die er maanden staan, maar daar zijn campings voor. Hier enkele boeken en App’s om camperplaatsen te vinden.

Boeken

Facile en Route! De meest complete en betrouwbare campergids!

De Facile-en-Route Campergids is al tientallen jaren een begrip onder de Europese camperaar. De campergids bevat nuttige informatie omtrent meer dan 10.500 camperplaatsen verspreid over 27 Europese landen. Aan de hand van duidelijke symbolen kan de camperaar in één oogopslag beoordelen of de camperplaats voldoet aan de voor hem/haar gestelde eisen. Ruim 10.500 geïnspecteerde Europese camperplaatsen gebundeld in één gids, alle plaatsen zijn voorzien van gps-coördinaten en representatieve foto’s. Een aanrader.

Deze praktische campergids leidt je naar 1620 gratis camperplaatsen door heel Frankrijk. Alle camperplaatsen worden getoond inclusief foto en bevatten praktische informatie zoals openingstijden, aantal plaatsen en eventueel aanwezige (service)faciliteiten. Ook de bodem, ligging en omgeving worden omschreven. Hierdoor beoordeel je in één oogopslag of de desbetreffende camperplaats voldoet aan jouw wensen & eisen!
Laat je verrassen door hetgeen Frankrijk te bieden heeft wanneer je voordelig op reis wil gaan, er is meer mogelijk dan je denkt!

Met de camper door Europa reizen hoeft niet duur te zijn! Er zijn tal van camperplaatsen waar je gratis kunt overnachten, je moet alleen wel weten waar je moet zijn! Camperstops biedt een aantal gratis camperplaatsen in Frankrijk.

App’s

Natuurlijk vindt u ook veel informatie op onze startkabel pagina camperplaatsen.

Natuurlijk zijn er veel meer Boeken en App’s, maar wij geven de voorkeur aan bovenstaande boeken en Apps’s. Wij hebben er goede ervaringen mee.

Share