Mensen die voor het eerst gaan camperen gaan vaak naar campings, maar er zijn ook hele mooie en goede camperplaatsen. Camperplaatsen zijn niet bedoeld om er lang te verblijven, twee of drie dagen maximaal. Natuurlijk zijn er camperaars die er maanden staan, maar daar zijn campings voor. Hier enkele boeken en App’s om camperplaatsen te vinden.

Boeken

Facile en Route! De meest complete en betrouwbare campergids!

De Facile-en-Route Campergids is al tientallen jaren een begrip onder de Europese camperaar. De campergids bevat nuttige informatie omtrent meer dan 8.950 camperplaatsen verspreid over 27 Europese landen. Aan de hand van duidelijke symbolen kan de camperaar in één oogopslag beoordelen of de camperplaats voldoet aan de voor hem/haar gestelde eisen. Ruim 8950 geïnspecteerde Europese camperplaatsen gebundeld in één gids, alle plaatsen zijn voorzien van gps-coördinaten en representatieve foto’s. Een aanrader.

De camperplaatsen in de Facile-en-Route Campergids Europa 2021 variëren van eenvoudige overnachtingsmogelijkheden met weinig/geen voorzieningen tot uitgebreide, zeer comfortabele camperparken met alle voorzieningen die men zich kan wensen.

Wat deze campergids anders maakt dan soortgelijke campergidsen is het feit dat de informatie over de camperplaatsen op dagelijkse basis wordt gecontroleerd en geüpdatet, dit maakt deze campergids de meest betrouwbare. Naast de dagelijkse controle reizen er bovendien een 50-tal inspecteurs door Europa om de camperplaatsen persoonlijk te controleren en op jacht te gaan naar nieuwe camperplaatsen. Hierdoor biedt de gids sinds jaar en dag de meest complete en betrouwbare informatie van Europese camperplaatsen. De volledige informatie over de camperplaatsen is ook eenvoudig te raadplegen, op een smartphone/tablet, in de gebruiksvriendelijke Camperstop-App. Deze mobiele applicatie is geliefd bij Europese camperaars en is inmiddels ruim de 150.000 downloads gepasseerd.

Met de camper door Europa reizen hoeft niet duur te zijn! Er zijn tal van camperplaatsen waar je gratis kunt overnachten, je moet alleen wel weten waar je moet zijn! Camperstops biedt een aantal gratis camperplaatsen in Frankrijk.

App’s

Natuurlijk vindt u ook veel informatie op onze startkabel pagina camperplaatsen.

Natuurlijk zijn er veel meer Boeken en App’s, maar wij geven de voorkeur aan bovenstaande boeken en Apps’s. Wij hebben er goede ervaringen mee.

Share