Camper Camping de Zeeuwse kust

Camper Camping de Zeeuwse kust heeft 62 verharde camperplaatsen.

De campers kunnen geparkeerd worden op een verharde schelpenondergrond. De camper plaatsen variëren van 5 tot 11 meter lang en zijn voorzien van een schelpenpaadje waar u de camper op kunt parkeren. Daarvoor ligt een grasveldje waar u lekker kunt genieten de zon of de lange zomeravonden met zicht op de duinen van Renesse. Bij de camperplaatsen is een apart toiletgebouw waar u gebruik van kunt maken én er is een leuk speeltuintje voor uw (klein)kinderen.
De camperplaatsen zijn allemaal zo aangelegd dat u makkelijk heen en weer kunt rijden, ideaal met de Brouwerdam op 1,5 km afstand!

Strandpark De Zeeuwse Kust beschikt over een uniek concept; het Camper Clean Apparaat. Op deze manier kunt u eenvoudig, snel en schoon uw toiletcassette reinigen. Deze eerste volautomaat leegt en reinigt uw toiletcassette, zonder geurtjes en gevaar om met fecaliën in aanraking te komen. De cassette kan onmiddellijk weer gebruikt worden en wordt met de juiste hoeveelheid spoelwater en doeltreffende microbiologische toiletvloeistof gevuld.

Ook vindt u in de toiletgebouwen op de camping een vaatwasser; in slechts 5 minuten is uw vuile vaat helemaal schoon. Dat is pas echt vakantie vieren!

Ook op de camper plaatsen is uw hond van harte welkom, én is jaarrond geopend!

De camperplaatsen zijn 5 – 9 meter lang en beschikken allemaal over stroom, tv aansluiting, water en gratis WiFi.

Op het campergedeelte is een apart toiletgebouw aanwezig. Daarnaast beschikken we over het CamperClean apparaat. Het apparaat leegt en reinigt de toiletcassettes. Dit apparaat is nog uniek in Europa!

Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust

IMG_2506 (2)klein

Share