Tye-Aid en Tear-Aid, handig voor thuis en onderweg.

Tye-Aid en Tear-Aid, handig voor thuis en onderweg.

Wie kent dat niet, ergens lekkage of een ander probleem thuis of in de camper. Naast gereedschap hebben wij ook altijd Tye-Aid en Tear-Aid in de camper.

Tye-Aid is een klittenband product dat je voor van alles en nog wat kunt gebruiken. Denk aan het bundelen van kabeltjes en snoeren of het binden van andere zaken.

 

Tear-Aid type A en B

Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht. Het is ongekend sterk en elastisch. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct dat een vaste plek verdient in uw outdoor- én indooruitrusting. Tear-Aid is er in twee typen, type A en type B, beiden zijn bedoeld voor het repareren van gaten en scheuren.  Type A is voor de meeste ondergronden bruikbaar, behalve voor PVC en Vinyl, daar is type B voor bedoeld.

U vindt deze producten op onze website, waar u ook veel andere accessoires vindt die we testen. Binnenkort testen we weer enkele andere artikelen.

Share

Over Martin

Gepensioneerd Inspecteur van Politie en toezichthouder (privacy)wetgeving binnen een politieorganisatie. Jarenlang camperaar en initiatiefnemer en oprichter Camper Club Nederland (CCN). Getrouwd, twee gehuwde dochters en twee geweldige kleinkinderen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.