Test dashcam – handige weetjes.

Test dashcam

We testen de Dashcam SWY Cam 16+GPS QHD wifi van 123carcam.nl.  Een dashcam is een cameraatje die alles voor de auto opneemt. Dit gebeurt automatisch zodra je gaat rijden. Door gebruik te maken van een Sony IMX 291 starvis lens heeft deze dashcam niet alleen het scherpste beeld overdag maar zien we ook veel meer in het donker. De dashcam heeft een hoge beeldresolutie en de (sony)lens een grote zichthoek van 170 graden.

Meer over deze dashcam leest u op Camperlanden. De komende periode gebruiken wij deze dashcam en vullen de informatie aan. Met wat we nu al gezien hebben is deze dashcam een aanrader.  Over vragen m.b.t. deze dashcam of andere geteste accessoires kunt u ons natuurlijk mailen.

Handige weetjes

Wij hebben onze pagina met handige weetjes weer bijgewerkt. Op deze pagina’s vindt u van alles en nog wat, zoals het gebruik van een vleestang bij tolpoortjes of hoe vervoer je glazen veilig, wat kun je allemaal met WD40, wat te doen bij overlast van beestjes en nog veel meer. U vindt alle weetjes op onderstaande pagina’s

Share

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie