Jachthaven Hattem failliet

De jachthaven in Hattem is failliet, omdat er bij die jachthaven mooie camperplaatsen zijn heb ik geinformeerd naar het voortbestaan van deze camperplaatsen. De curator berichte mij:

Op dit moment ben ik de activiteiten van de Jachthaven in Hattem ongewijzigd aan het voortzetten. In de tussentijd ben ik met partijen in gesprek over een overname van deze activiteiten, waaronder ook de exploitatie van de camperplaatsen valt. Voor nu is de verwachting dat bij een eventuele overname ook deze exploitatie zal blijven bestaan.

Ik verwacht dat ik binnen nu en 14 dagen uitsluitsel kan geven over een eventuele overname en zo ja, welke partij daarbij betrokken is. Die partij kan in dat geval aangeven of de exploitatie van de camperplaatsen wordt voortgezet. Meest praktisch is als u over twee weken nogmaals informeert bij mij.”

Dat laatste ga ik zeker doen en dan maak ik er hier melding van.

Share

Vergelijkbare berichten