Balangrijke adressen Spanje en Portugal.

Op onze website www.camperlanden.nl vindt u veel camperinformatie per land gerangschikt. Veel mensen overwinteren in Spanje en Portugal. Van beide landen hebben we een lijst samengesteld met belangrijke links, zoals naar Nederlandse artsen. U vindt deze op de volgende pagina’s:

Het is handig om deze pagina’s bij uw favorieten te zetten je hebt ze altijd op een onverwacht moment nodig. En dan kun je ze vaak niet vinden.

Oekraïne

Op onze nieuwsbrief van gisteren kwam commentaar dat we camperen belangrijker vinden dan wat er in de Oekraïne gebeurd. Natuurlijk is camperen volstrekt onbelangrijk in vergelijking met de ramp die de mensen daar overkomt. De nieuwsbrief was bedoeld als waarschuwing voor mensen die onderweg zijn, en de kans lopen om zonder brandstof te komen.  Natuurlijk leven wij mee met de mensen in de Oekraïne en houden ons hart vast wat er verder gaat gebeuren. Ook hebben we heel veel respect voor de premier van de Oekraïne, die ondanks het aanbod om te vertrekken voor zijn land en landgenoten koos. Respect.

Share

Vergelijkbare berichten